MARKETINGESZKÖZÖK

Roll-up

Roll-up rendszereink elegáns kivitelűek, összeállításuk és szétszerelésük gyors, egyszerű. Használat után a nyomat magától visszatekeredik a talp részbe. Minden roll-up display termék könnyen szállítható a hozzá tartozó táskában.

Roll-up Screen

Összeállítása és szétszerelése gyors, egyszerű. A felső sínbe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartó rúdba felül beakasztja és kész. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd széthúzható, így könnyen és biztonságosan szállítható. Hord táskával együtt. Nyomathordozó: speciális roll-up anyag
Méret: 85 x 200 cm

Háttérfal

Niva Maxi Plus - háttérfal

Nagyon könnyű, egyszerűen felhasználható információs fal ívelt, vagy egyenes kivitelben. Az egyszerűen kinyitható „pókhálós" szerkezetre a digitálisan nyomtatott panelek mágnes csíkok segítségével könnyedén, átmenet nélkül rögzíthetőek, így biztosítva egy egybefüggő felületet! 2 táskával kínáljuk, egy kék műanyag hengertáska a paneleknek és egy szintén kék szövet hord táska a vázszerkezetnek és kellékeinek.
Magassága kb. 2,33 m.
Szélesség: Niva Maxi Plus, EGYENES fal:
 • 3x1 › szélessége kb.:140 cm
 • 3x2 › szélessége kb.:220 cm
 • 3x3 › szélessége kb.:290 cm
 • 3x4 › szélessége kb.:370 cm
- Niva Maxi Plus, ÍVELT fal:
 • 3x1 › szélessége kb.:130 cm
 • 3x2 › szélessége kb.:200 cm
 • 3x3 › szélessége kb.:260 cm
 • 3x4 › szélessége kb.:320 cm
Opcionálisan kérhető: 200 W-os reflektorlámpa

Tower

Henger alakú információs display. Kis helyigényű, figyelemfelkeltő, körbejárható rendszer.
A panelek mágneses csíkok segítégével rögzíthetőek a vázszerkezetre. 7 féle magasságban, 70 cm-es átmérővel.
Magasság:
 • Niva Tower 3 x 1: 2085 mm magas
 • Niva Tower 2 x 1: 1402 mm magas
 • Niva Tower 1 x 1: 720 mm magas
 • Niva Maxi Tower 4 x 1: 3075 mm magas
 • Niva Maxi Tower 3 x 1: 2315 mm magas
 • Niva Maxi Tower 2 x 1: 1555 mm magas
 • Niva Maxi Tower 1 x 1: 795 mm magas

Információs tábla

A nyitható keretrendszerrel készült információs- megállító- és eligazító tábla praktikus cserélhetőséggel biztosítja a tájékoztatást. Az eloxált alumínium anyag garantálja a hosszú élettartamot, a könnyű súlyt és a minőségi design-t.

Megállító tábla

Klasszikus kül- és beltéri POS eszköz.
A megállító tábla elengedhetetlen reklámfelület, mely figyelmet kelt, informál és vásárlásra ösztönöz, közvetlenül az Ön üzlete előtt. Pár másodperc alatt „A"-alakban felállítható. Az alumínium profilokat ki kell pattintani, betenni a plakátot a védőfólia mögé, majd visszapattintani a keretet és kész. Kiegészíthető prospektus tartóval, felső táblával vagy kérheti irható-letörölhető felülettel is. Szögletes ( Standard ) vagy lekerekített ( Rondo ) sarokkal.
Méretek: A2, B2, A1, B1, A0

WindStar - megállító tábla

Időjárásálló kültéri POS eszköz.
Szürke műanyag lábát homokkal vagy vízzel kell feltölteni, mely így nagyfokú stabilitást biztosít.
Rugós vázszerkezete növeli a flexibilitását.
A beépített kerekek segítségével feltöltött állapotban is könnyedén áthelyezhető a tábla.
A nyomat kihelyezéséhez az alumínium profilokat ki kell pattintani, betenni a plakátot az antireflex védőfólia mögé, majd visszapattintani a keretet és kész.
Szögletes ( Standard ) sarokkal.
Méretek: B2, A1, B1, A0

Beltéri és kültéri információs rendszerek

A gyárilag eloxált, rendkívül sokoldalúan használható alumínium profilok kifejezetten igényes összeállítású táblaegységeket alkotnak, melyeket falra lehet szerelni, mennyezetről befüggeszteni, lábakra állítani de akár kisméretű asztali tábla is lehet belőle vagy világító kivitelű impozáns több méter magas cégfelirat egy irodaház előkertjében.

A tervezők úgy alakították ki az elemeket, hogy azok minden funkciót egyszerűen, praktikusan de elegánsan tudjanak betölteni. A rendszer egyaránt használható épületen belül és szabad térben is, hiszen nincs korrodáló alkatrészük. Feliratozásuk több féle módon lehetséges, a leginkább tartós és praktikus gravírozással és mivel a táblák felirati elemei is cserélhetőek az információ változtatása szinte gyerekjáték és költségkímélő is.
Készülnek komoly, átfogó, több épületrész információit közlő központi táblák előcsarnokokba, aulákba és előterekbe. A nagyobb, több szintes épületek emeleteire kerülnek az adott szint feliratait, helyi információkat tartalmazó kisebb, de jól látható helyre telepített táblaegységek. A folyosók falán kapnak helyet a helyiségtáblák. Általában ezekből van a legtöbb az épületen belül, tehát esztétikus megjelenésük nagyon fontos. Ezek a táblák tartalmazhatják az adott helyiség, az ott működő kisebb szervezeti egység megnevezését, annak számát, az ott tartózkodó személyek nevét esetleg beosztását is. Itt a leggyakoribb a név- vagy beosztás változás, melyet a Cosign-nal egyszerűen és gyorsan lehet végrehajtani. Számos más egyéb felirat tábla szükséges általában egy intézmény falain belül gondoljunk csak a tárgyalók, étkezők, raktárak, mosdók, liftek menekülő útvonalak feliratozására, terem garázsok, parkolóhelyek, kocsibeállók tábláira. Rendszerünkből mindezek könnyedén, esztétikusan és gazdaságosan megoldhatók.
A rendszer nélkülözhetetlen középületekben, kórházakban, irodaházakban, bevásárló központokban, pályaudvarokon, sportlétesítményekben és bármely olyan épületben vagy helyszínen, ahol ésszerű, pontos és gyors információt kell az érintett személyek részére eljuttatni és mindezt elegáns, megbízható technikai megoldásokkal.

Plakátkeret

Könnyen kezelhető, kipattintható és nyitható plakáttartó keretek és sínek, ezüstszínűre eloxált alumíniumból. Ez a praktikus keretrendszer az eladáshelyi (POS) reklámüzenetek közvetítésében egységes arculatot biztosít cége számára.

Easy Clip - plakáttartó keret
Könnyen kezelhető és nyitható (4 oldalán) plakáttartó keretek, ezüst színűre eloxált alumíniumból.
A keretekben lévő plakátok cserélhetősége egyszerű, csak ki kell pattintani a profilokat és kicserélni a plakátot, amit egy antireflex védőfólia is véd.
Standard (szögletes sarkú), Rondo (lekerekített sarkú) és Safety-Special (biztonsági záras) kivitelben és többféle méretű profillal.
Többféle kivitelben is megtalálhatóak, pl.: mágneses, perforált hátlappal, írható fóliával (hozzá 4 ajándék filccel) stb.
Színes (RAL skála alapján) és krómozott kivitelben, egyedi megrendelésre is.
A technikai paraméterekben megadott standard méretektől eltérő, egyedi méretek kivitelezését is vállaljuk!

Krokodilcsipeszes - plakátkeret
Pehelykönnyű, a sarokelemekkel egymásba dugható, alumínium csőprofilból készült plakáttartó keret, amely ideális a kétoldalas bemutatáshoz.
A plakátot a 4 sarkán a "krokodil" csipeszekkel befogja, melyek a rugós rögzítéssel a plakátot kifeszítik a keretben.
Kivitel és méret A/4 (210x297 mm)
A/3 (297x420 mm)
A/2 (420x594 mm)
A/1 (594x841 mm)
B/2 (500x700 mm)
B/1 (700x1000 mm)
A/0 (841x1189 mm)
Tartozék: Tapadó korong (4 db)


Prospektustartó

A prospektustartók és szórólaptartók a bemutatótermek, kiállítások, konferenciák nélkülözhetetlen eszközei. Többrekeszes tárolóiban kényelmesen helyezheti el információs anyagait.

Zick-Zack prospektustartó állvány
Modern kivitelű, eloxált alumíniumból készült prospektustartó, 6xA/4-es víztiszta acryl prospektustartóval ellátva.
Ezt az elegáns kivitelű állványt kifejezetten bemutatótermek információs kiegészítőjeként ajánljuk.
1 állványos kivitelben, figyelemfelkeltő zick-zack szerkezetű rendszer.
Kivitel/Méret:6 x A/4, 300 x 1500 x 420 mm

Prospector - prospektustartó állvány
Könnyen felállítható és összecsukható, egyoldalas, ezüstszínűre színterezett alumínium display. Közvetlenül egymás alatt elhelyezkedő 6xA/4-es víztiszta plexi prospektus rekesszel, fa vagy fém talppal ellátva.
Opcióban rendelhető hozzá fríz, víztiszta plexi anyagból, mely igény szerint emblémázható.
A tartóba helyezett prospektusok a szerkezet összecsukott állapotában is könnyedén szállíthatóak, anélkül, hogy kivennénk őket.
Tároló kapacitás: 6 db A/4, vagy 12 db 1/3 A4 (egy osztó elem segítségével).

bemutatkozás | grafikai tervezés | nyomdai kivitelezés, előkészítés | dekoráció, kirakatrendezés | marketingeszközök | referenciák |